Web Kabinet Dapur Alor Setar

Pakar Niaga 30 March 2013

Kabinet Dapur Alor Setar

Kami telah membangunkan web khas melalui platform Blogger untuk syarikat Budiman Kreatif Enterprise untuk produk utamannya set Kabinet Dapur.  Pemilik web mengambil pakej design web dan pengurusan Emel syarikat. Web ini kini telah diuruskan oleh staff syarikat  sendiri kerana sistem web adalah D.I.Y. Hal ini dapat menjimatkan kos pengurusan kandungan halaman web.

Syarikat Budiman Kreatif Enterprise juga mengambil perkhidmatan emel syarikat dari kami. Dengan menggunakan servis Emel syarikat ia dapat membantu menjenamakan & memberi identiti syarikat yang lebih dipercayai melalui nama emel.

 

Ini adalah antara pakej servis pengurusan halaman web yang paling murah & mudah. Namun demikian, melalui platform blogger, halaman web lebih mudah dicapai di enjin carian Google (mesra enjin carian) & boleh memberi potensi hasil jualan yang banyak.

 

PREVIEW

Preview halaman web ini sila layari www.kabinetdapur.net.

 

BERMINAT UNTUK TEMPAHAN

Jika tuan/puan berminat untuk tempahan atau quotation harga halaman web sebegini, sila ke menu Tempahan. Sebarang pertanyaan sila ke menu Hubungi. Tuan/Puan juga boleh menghubungi kami di talian hotline kami.

 

TIP PENTING

Jika tuan/puan ingin mendapatkan khidmat web designer / web developer, carilah yang mempunyai pengalaman dalam optimasi enjin carian (SEO), keselamatan web & pakar coding skrip .PHP (terutamanya) serta mahir dalam grafik. Hal ini kerana ia sangat menjimatkan kos & paling berbaloi kerana dalam dunia internet, tanpa trafik & tanpa paparan web yang menarik, amat sukar memperoleh jualan.

Close


Kongsi Kepada Rakan

Arrow Left Kongsilah info ini kepada keluarga, sanak-saudara serta kenalan anda. Semudah klik 'LIKE' & 'SHARE'. Pahala pun dapat. Sebarang cadangan untuk memperbaiki mutu & kualiti perkhidmatan kami amat dialu-alukan. Kami dahului ribuan terima kasih.


 

Pakar Niaga Brand Supporter

FANPAGE
KONGSILAH INFO INI


Share