CAP DAGANGAN

Semua cap dagangan yang terdapat di semua halaman web PAKAR NIAGA (selepas ini disebut sebagai halaman web kami) adalah hakmilik & empunya pemilik masing-masing.

 

MAKLUMAT INFORMASI

Pihak kami telah cuba sedaya upaya untuk memastikan segala info yang disampaikan bermanfaat & tepat. Namun demikian, informasi teknologi sentiasa berkembang dan berubah-ubah dari semasa ke semasa. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kerugian, kecacatan, kematian dari penggunaan maklumat informasi dari web kami. Segala kerugian dan risiko adalah ditanggung oleh pengguna halaman web kami.

 

PENYIARAN IKLAN

Iklan yang disiarkan di halaman web kami adalah untuk menampung kos selanggaraan & perbelanjaan pengurusan yang kian meninggkat. Sebarang iklan yang dipamerkan di halaman web ini & web kerjasama atau rangkaian berkaitan adalah disiarkan oleh pihak penaja atau pihak pengiklan. Kami sebagai pemilik halaman web tidak mempunyai kuasa penuh dalam mengurus atau menerbitkan sebarang iklan.  Segala risiko kerugian, kecacatan anggota, kehilangan harta atau apa sahaja faktor yang mendatangkan kerugian adalah ditanggung sepenuhnya oleh pengguna halaman web kami. Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila melayari sebarang iklan yang disiarkan.

 

MAKLUM BALAS ATAU KOMEN

Maklumbalas atau komen yang disiarkan di suatu-suatu artikel yang telah diterbitkan di halaman web PAKAR NIAGA, bertujuan untuk bertukar-tukar pendapat bagi memperbaiki kualiti kandungan artikel atau sebarang sokongan secara membina. Walaubagaimanapun, pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang komen atau maklumbalas yang telah disiarkan. Sebarang komen yang menyalahi kesalahan undang-undang kerajaan Malaysia adalah ditanggung sepenuhnya oleh pihak yang mengirim maklumbalas atau komen tersebut. Sila pertimbangkan sepenuhnya apabila ingin mengirim komen atau maklumbalas di halaman web atau artikel di PAKAR NIAGA.

CloseKongsi Kepada Rakan

Arrow Left Kongsilah info ini kepada keluarga, sanak-saudara serta kenalan anda. Semudah klik 'LIKE' & 'SHARE'. Pahala pun dapat. Sebarang cadangan untuk memperbaiki mutu & kualiti perkhidmatan kami amat dialu-alukan.

Pakar Niaga Brand Supporter

FANPAGE
KONGSILAH INFO INI


Share