DUIT RAYA | Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

(Kemaskini: Kempen Duit Raya Telah Berakhir. Tahniah kepada Pemenang!)

Hi rakan-rakan! Siapa nak duit raya? Nak RM500? Banyak tu… Jumlah duit raya terkumpul untuk diberi berjumlah…

RM1,510!

Fuh! banyak tu…. Masyuk~~

 

DUIT RAYA!!! DUIT RAYA!!! DUIT RAYA!!!

 

Fuh.my dari Dr. Fuh kini mengadakan cabaran aka Contest Mega Raya di blognya untuk beri duit raya kepada blogger. Lebih kurang sama seperti contest yang telah kami adakan, Cabaran Domain PercumaTeka harga buat stiker PAKAR NIAGA.

Di sana, cuma teka berapa jumlah Duit Syiling yang telah dikumpul Dr. Fuh.. Dia nak bagi duit tu FREE, FREE … Sedekah jariah raya.. banyak pahala dapat.. ^_^

 

GAMBAR DUIT RAYA

DUIT RAYA 2013 | Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

DUIT RAYA 2013 | Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!

Ya.. inilah duit Dr. Fuh berjaya menabung.. ^_^ banyak juga ni….. berapa agak-agaknya ye..?

 

JAWAPAN TEKAAN DUIT RAYA

Dengan ini diistiharkan jawapan untuk tekaan kami di Pakar Niaga ialah:-

RM56.69

 

Harap-harap tiada yang tiru jawapan kami bulat-bulat ye.. Kami teka sahaja.. Mungkin betul, mungkin tidak.. ^_^

 

HADIAH DUIT RAYA

  • Tempat pertama – Wang tunai RM500
  • Tempat Kedua – Wang tunai RM300
  • Tempat Ketiga – Wang Tunai RM100
  • Tempat Keempat – Topup/ Wang Tunai RM50
  • Tempat Kelima – Topup/ Wang Tunai RM30
  • Tempat Keenam – Topup/ Wang Tunai RM20
  • Tempat Ketujuh Hingga Ke 16 – Topup/ Wang Tunai RM10
  • 50 Pemenang Bertuah x Topup/ Wang Tunai RM10
  • Jumlah Hadiah RM1,500 dimana seramai 66 orang layak memenangi hadiah berupa wang tunai atau topup

Pemenang akan dinilai berdasarkan jawapan tekaan yang paling tepat ATAU yang paling hampir. Bagi pemenang bertuah pula, peserta dari nombor 17 hingga yang terakhir yang meneka jauh dari sasaran akan diundi secara random menggunakan random.org untuk menentukan pemenang Cash RM10 atau topup RM10 iaitu seramai 50 orang.. SEMUA BOLEH DAPAT barangkali …. ^_^

Siapa Cepat Dia Dapat!!!!

 

CARA PENYERTAAN CONTEST DUIT RAYA 

Sila rujuk artikel contest di sini:-

http://fuh.my/pertandingan-mega-raya/

 

TARIKH AKHIR PENYERTAAN DUIT RAYA 

Masa semakin suntuk! Tarikh tamat adalah pada:-

5 Ogos 2013 Jam 11.59 Malam

 

SPONSOR DUIT RAYA

Cabaran duit raya ini telah disponsor oleh blogger-blogger yang tulus ikhlas lagi hensem & cun melecun. Berikut adalah blogger-blogger sponsor yang budiman:-

Contest Mega Raya ini dianjurkan oleh Fuh.My, Media-Siber, Gempak.Org dan ditaja oleh penaja awesome iaitu HairanBlog.Com, Yanty.My, FizaFantagiro, SecretOfShaila, BanKami.Net, Aynoranur.Com, AimaBabyComel, Longoi.Com, SilenceBlogz.Com, KacangBoy.Com, CikKiwi, BeritaKaki, Khairul Asrol, KanvasDakwat.Com, Woww.My, KopiLekat, MoneyClub2u, PencuriMovie.Com, BlogFyna.Com, Pena.My, BoniKacak.Com, FizGraphic.Com, KisahEmasPutih.Com dan BulanPurnama.Net

 

P/S: Amin Johar, pantang melihat ‘contest’. Dialah yang pujuk merayu nak sangat join contest.. Katanya, ia salah satu cara & sumber membawa trafik percuma di blog syarikat..

P/P/S: Janji ye Amin, kalau menang, share-share sesama staff yer…

P/P/P/S: Kami telah berjaya mencuba. Mencuba demi kegagalan itu lebih baik  gagal mencuba terus. Gagal mencuba, sah gagal..

 

Yakin Boleh! MELAYU BOLEH!

 

Ikhlas,

 

PAKAR NIAGA™

Close


Kongsi Kepada Rakan

Arrow Left Kongsilah info ini kepada keluarga, sanak-saudara serta kenalan anda. Semudah klik 'LIKE' & 'SHARE'. Pahala pun dapat. Sebarang cadangan untuk memperbaiki mutu & kualiti perkhidmatan kami amat dialu-alukan. Kami dahului ribuan terima kasih.

4 Pendapat setakat ini.

  1. onlajer says:

    hehe good luck bro, kawan pun baru sempat kira hari ini haha

    • Amin Johar says:

      @Onlajer,

      Cepat2x tarikh akhir dah nak tiba.. Cuba ajer.. mana nak tau rezeki dapat duit..
      Boleh topup buat duit raya @ selepas raya. Biasanya selepas raya
      dah kering…

      ikhlas,

      Amin Johar
      Webmaster
      PAKAR NIAGA


 

Pakar Niaga Brand Supporter

FANPAGE




KONGSILAH INFO INI


Share