BUAT DUIT BLOG | RM5000 UNTUK BLOGGER!

Amin Johar 3 August 2013

Buat Duit Blog | Buat Duit dengan Blog

Baru-baru ini, sambil kami melakukan aktiviti blogwalking, kami menjumpai banyak peluang untuk buat duit dengan blog. Buat duit dengan blog taklah sesukar yang anda fikirkan. Hanya perlu ada blog & seterusnya mengikuti sebarang kempen atau cabaran yang diadakan di antara blogger-blogger atau pun sebarang agensi yang memerlukan khidmat blogger. Ini adalah suatu peluang buat duit yang paling mudah selain pengiklanan.

Dah ada blog? Jom buat duit dengan blog. RM5,000 untuk blogger yang rajin seperti kami.. (cewah.. rajinlah sangat….) :-)

 

Pn. Aya NorBayah

Pemilik BloggerWanita.com Pn. Aya Norbayah ingin memberi wang tunai kepada semua blogger yang ingin menyertai kempennya iaitu kempen buat duit dengan membawa trafik ke blog peribadinya itu. Kempen ini telah bermula sejak dari 1 April 2012 lagi & masih berjalan lagi sehingga hari ini. Hal ini kerana jumlah amaun untuk diberi kepada blogger masih belum mencapai RM5,000.00.

Suatu peluang baik untuk semua blogger!

Setiap trafik unik yang dikira melalui sistem Google Analytics dibayar RM0.05 per pelawat unik. Ini adalah suatu jumlah amaun yang cukup tinggi berbanding yang pernah ditawarkan blogger-blogger terkenal. Masih ada baki sekitar RM3,000.00 untuk direbut!

 

RM3,000.00 !!!

Banyak tu…!

 MELAYU BOLEH BUAT DUIT!

 

PENYERTAAN

  1. Terbuka kepada semua Blogger di Malaysia samada lelaki atau wanita.
  2. Perlu Like, Follow & subscribe Fanpage, Twitter, dan Feedburner pemilik blog BloggerWanita.com

Untuk melihat syarat-syarat penyertaan yang lebih lengkap & kemaskini, sila layari:-

http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/

 

BAYARAN

  1. Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyakRM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  2. Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.

 

TARIKH AKHIR KEMPEN

Tiada tarikh akhir kempen secara spesifik. Kempen hanya berakhir setelah jumlah RM5,000.00 telah ditebus oleh para blogger yang bertuah. Masa merebut sebanyak mungkin wang darinya.

 

HALAMAN WEB PENAJA

Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut sila layari:-

http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/

 

Kami di Pakar Niaga, amat tertarik dengan konsep pemasaran beliau ini. Seperti biasa setiap kempen atau cabaran akan kami sertai sebagai sokongan dan juga bermatlamat untuk penjenamaan ‘PAKAR NIAGA™’ secara langsung kepada para blogger tanahair dengan kos pemasaran hampir ‘RM0.00‘. Peluang yang tidak boleh dilepaskan!

 

Melayu Boleh Buat Duit dengan Blog!

 

Ikhlas,

 

Amin Johar
(Jurutera SEO Malaysia, Webmaster)
PAKAR NIAGA

 Kredit gambar dipetik dari : www.bloggerwanita.com



Kongsi Kepada Rakan

Arrow Left Kongsilah info ini kepada keluarga, sanak-saudara serta kenalan anda. Semudah klik 'LIKE' & 'SHARE'. Pahala pun dapat. Sebarang cadangan untuk memperbaiki mutu & kualiti perkhidmatan kami amat dialu-alukan. Kami dahului ribuan terima kasih.

10 Pendapat setakat ini.

  1. onlajer says:

    dulu masa pakai blogspot macam ada terperasan

    • Amin Johar says:

      @Onlajer,

      Oh.. rugila.. tak mula dari dulu lagi..
      Kempen @Aya ni dah berusia setahun 3 bulan..
      1 hari 10 pelawat x 455 hari = 4550 x RM0.05 = RM227.5

      Ikhlas,

      Amin Johar
      (Jurutera SEO Malaysia)
      PAKAR NIAGA

  2. razis says:

    Best jugak kalau join nie.

    • Amin Johar says:

      @Razis,

      Terjoin pun takpa… Duit free orang nak bagi.. ^_^

      Ikhlas

      Amin Johar
      (Jurutera SEO Malaysia)
      PAKAR NIAGA

  3. AKMA.me says:

    Wahhh.. best ni.. 5k mmg byk tu…

    • Amin Johar says:

      @Akma,

      @Betul3x (kata ipin).. Kak, apa tunggu lagi.. masa untuk ‘pau’
      sebanyak mungkin.. Masyu ~~~

      Owner blog tersebut juga setiap bulan ada buat reward untuk ‘top commentator’ juga tu..
      Lumayan juga..

      Ikhlas,

      Amin Johar
      Webmaster
      PAKAR NIAGA

  4. Zuan says:

    bagus betul penulis blogger wanita ni :)

    • Amin Johar says:

      @Zuan,

      Penulisan dia & design blog pun bagus.. Cun!
      Orangnya pun Cun juga.. cuma dah tak available… huhuhu

      Ikhlas,

      Amin Johar
      Webmaster
      PAKAR NIAGA

      • Aya says:

        Jangan puji lebih-lebih.. nanti kembang kempis hidung ni..hehe..

        dah ada ekor satu ni.. baby boy, 3 months old.. :)

        P/s: Thanks sebab join contest ni.. good luck Bro Amin Johar

        • Amin Johar says:

          @Aya,

          ^_^

          Sama2x.. :-)

          Wah.. dah 3 bulan.. Mesti dah nk mula golek2x..

          Ikhlas,

          Amin Johar
          (Jurutera SEO Malaysia)
          PAKAR NIAGA


 

Pakar Niaga Brand Supporter

FANPAGE




KONGSILAH INFO INI


Share